Uw tuin professioneel onderhouden van A tot Z.

Aanleg en heraanleg van uw tuin op maat.

Plaatsen van alle soorten afsluitingen.

In alle mogelijke materialen en vormen.

We bieden een volledig pakket aan diensten voor uw tuin.

“Uitermate tevreden! Tuinwerken Wielant vertaalde onze tuindroom. Geen enkele vraag of extra afspraak was teveel om samen details uit te werken of om plant en/of materiaalkeuzes aan te passen. De praktische uitwerking verliep later ook gans naar wens. Verhardingen werden aangelegd door vakmensen, grondwerken uitgevoerd zoals afgesproken en planten geplaatst zodat ze het beste tot hun recht kwamen. Ons terras is werkelijk prachtig. De vraag om tijdens het aanleggen van de tuin, extra drainage te voorzien, lichtpunten klaar te steken en bestaande verharding in extra aan te passen was geen enkel probleem. Top samenwerking.”

Jonathan Delcol

"Schitterende samenwerking met een punctuele realisatie van een stadstuin zoals gehoopt.Hardwerkende ondernemer leidt perfect het bedrijf.Een absolute aanrader!!"

Barbara Cochez

“We zijn heel tevreden over het resultaat en de aanpak van ons project. Andy en zijn team hebben ervoor gezorgd dat alles perfect en zonder zorgen is verlopen. Zowel technisch als esthetisch werden we goed ingelicht en steeds betrokken bij het verloop van de werf. Uiteindelijk werd alles binnen de afgesproken termijn afgeleverd en kunnen we genieten! Nogmaals dank en tot de volgende keer.”

Antoine Bogaerts

"topprestatie de vernieuwing van onze tuin heeft onze verwachtingen overtroffen. Uitstekend advies en nagekomen afspraken en werkzaamheden werden correct uitgevoerd . Als tevreden en trotse tuinliefhebbers kunnen we je zeker aanbevelen ,dank voor de aangename samenwerking"

Marianne De Vits

"Voor onze tuin zochten we een hekwerk welke tijdloos zou zijn, we gaan de tuin later nog veranderen.Andy zijn advies heeft ons goed geholpen en moet zeggen het ziet er top uit. Dank je voor de goede zorgen."

Ivan

Neem contact op met ons